28 januari 2022

Wat is WordPress?

2 min read

Veel mensen stellen zich niet al te veel vragen. Ze denken wellicht na over welke boodschappen ze moeten doen, en of ze op hun weg naar de supermarkt al dan niet aan paraplu met zich zouden meenemen. Mensen die al iets meer nadenken en bezig zijn met het maximaliseren van het potentieel van hun eigen onderneming, vragen zich misschien af: wat is WordPress? Bij DoubleWeb kunnen ze je daar van alles over vertellen, want WordPress is een populaire WordPress developer.

Ontwikkelaar

Een WordPress developer? Een chique klinkende engelstalige term die weer verrassend niet-inhoudelijk is, zul je nu wellicht denken. Veel woorden wordt tegenwoordig in het Engels geschreven, alsof het dat meteen meer status geeft. Men zou juist achterdochtig moeten zijn ten opzichte van woorden die blijkbaar dergelijke anglicismen nodig hebben als opsmuk. Maar als we over dat lelijke woord heen kijken, kunnen we ons alsnog richten op de inhoud: wat is een WordPress developer? DoubleWeb ziet haar rol als WordPress developer in die zin dat ze helpt met het ontwikkelen en optimaliseren van de wensen van jouw bedrijf. Als het goed is heb jij met je bedrijf om klanten aan te spreken al een webpagina gemaakt waarop men kennis kan maken met je bedrijf en waar het bedrijf voor staat.

Eerste indruk

Deze eerste indruk is levensbelangrijk en kan je onderneming maken of breken. Veel mensen weten echter niet hoe ze een dergelijke website het best kunnen opbouwen. DoubleWeb is hierbij de intermediair of misschien de leraar die kennis overdraagt en jou zo in staat stelt om het meeste uit jouw onderneming te halen. Want het creëren van een eigen website is inderdaad makkelijk, maar het creëren van een goede eigen website is een stuk lastiger. Er zijn namelijk veel zaken om rekening mee te houden, zoals de opmaak, de overzichtelijkheid, het gebruiksgemak, de mate waarin de site de behoeften van je doelgroep reflecteert, en technische details als seo en sea.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *