28 januari 2022

Software voorraadbeheer aanschaffen

2 min read

Wanneer u een eigen onderneming heeft waarin u producten verkoopt, dan is het belangrijk om hier een goed overzicht te hebben. Op het moment dat producten bijvoorbeeld laag zijn in voorraad, dan kun je deze tijdig bijvullen zodat je op tijd weer goederen naar klanten kunt leveren. Door gebruik te maken van een software voorraadbeheer kun je profiteren van de vele voordelen die een voorraadbeheer software bied. Zo kun je met een software voorraadbeheer niet alleen de voorraad inzien van verschillende producten maar ook is het mogelijk om de verschillende bedrijf processen te bekijken vanaf bestelling tot levering. Zijn er bijvoorbeeld diverse stages waar de levering problemen heeft, of waar er vertraging is? Dan kun je dat eenvoudig inzien met de software en daardoor ook tijdig aanpassingen doen.

 Meer tijd over

Een van de grootste voordelen van software voorraadbeheer is dat je veel tijd bespaart. Doordat jij 100% je kunt focussen op de belangrijke zaken is het mogelijk om betere resultaten te kunnen leveren en een betere service naar je klanten toe te kunnen geven. Er zijn verschillende software voorraadbeheer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de software van Afas, maar ook kun je kiezen voor andere merken zoals exact, en nog meer. Via de site van de software vergelijker kun je eenvoudig inzien wat de verschillende software aanbieden en vervolgens jouw keus maken.

 Exact

Exact is een goed voorbeeld van zo’n software voorraad. Hierin kun je direct een goed overzicht hebben in de totale voorraad, maar ook kun je eenvoudig orders en boekhouding in het systeem verwerken. Daarnaast is het mogelijk om door gebruik te maken van dit systeem marges te verhogen en betere resultaten te behalen. Het systeem is wel iets prijziger dan concurrenten met een prijs van 205 euro per maand, maar uit veel onderzoeken blijkt dat het elke euro meer dan waard is. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de gratis proef periode van 30 dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *