28 januari 2022

Nieuwe laptop? Met Dell maak je een goede keuze!

1 min read
Dell laptop

In de loop van de afgelopen twee decennia hebben laptops steeds meer terrein gewonnen ten opzichte van desktops. De mobiele variant is simpelweg populair omdat je deze overal in huis kunt gebruiken. En niet alleen in huis trouwens, ook in het openbaar vervoer of op externe werkplaatsen kun je ervan gebruikmaken. Zeker als de batterij of accu van je laptop lang meegaat zonder dat je ‘m weer hoeft op te laden is het gebruiksgemak erg goed. Een Dell laptop is voor iedereen die een nieuwe laptop zoekt interessant. Dell heeft namelijk betrouwbare en goed presterende laptops in alle prijsklassen en voor diverse soorten gebruikers, dus zowel zakelijke gebruikers als bijvoorbeeld gamers. 

Dell laptop

Verhoog je werkcomfort met deze accessoires

Als je voor bijvoorbeeld je studie of je werk veelvuldig gebruikmaakt van je laptop, dan is het zeker geen overbodige luxe na te denken over het aanschaffen van aanvullende accessoires. De volgende accessoires zouden je alleszins het werken met je Dell-laptop nog comfortabeler maken:

• Een toetsenbord. Veel mensen vinden in laptops geïntegreerde toetsenborden niet echt fijn om langdurig mee te werken. Een los toetsenbord aankoppelen is dan een goede oplossing.

• Een muis. Dit is vooral handig als je het mousepad op je laptop niet fijn vindt, iets waar de meningen overigens over kunnen verschillen. 

• Laptoptassen, deze zijn ideaal om je laptop mee te vervoeren. De vorm is zodanig dat je laptop er precies in past, zodat deze onderweg niet kan botsen of stoten.