3 december 2021

Een website laten maken

1 min read

Het lijkt zo eenvoudig, om zelf een website of een webshop in elkaar te knutselen, maar al snel kom je erachter dat het moeilijker is dan het lijkt en ook veel tijdrovender dan je lief is. Een website laten maken door een professional is dan een goed alternatief. 

Mooionline

Bij het bedrijf Mooionline kan je een website laten maken. Een website die door Mooionline gemaakt is heeft de volgende eigenschappen:

  • De website is goed vindbaar
  • De website is gemakkelijk in beheer
  • De website is succesvol 
  • De website is professioneel
  • De services die zij bieden is betaalbaar

Hoe werkt het? Jij geeft de website aan hun door, vergezeld met teksten, foto’s en logo’s en Mooionline zorgt vervolgens voor een website met een professionele uitstraling. Zij bieden verschillende soorten websites aan, van basic tot een luxere vorm, die meer op maat is. De prijs varieert zo tussen de vijfhonderd en de negenhonderd euro. Klanten geven Mooionline een 9,5! Vraag een offerte aan via deze link: Offerte

WordPress en WooCommerce

Mooionline werkt met WordPress en met WooCommerce. WordPress is gratis weblogsoftware die overal geïnstalleerd kan worden. Het is een goed systeem om gevonden te worden door zoekmachines. WordPress is een blogplatform dat wijd verbreid is en het meeste gebruikt wordt. Mooionline heeft al achttien jaar ervaring met WordPress en mag zich daarom een specialist noemen. WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. WooCommerce wordt wereldwijd het meest gebruikt voor het bouwen van een webshop. Het staat met name bekend om de gebruikersvriendelijkheid.