Webdesign

Ga voor het maximale succes met Euforie.design!

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de digitale mogelijkheden. Dit geldt voor verschillende situaties, zaken en doelen. De digitale mogelijkheden maken het ons allemaal veel makkelijker. Het bespaart namelijk een hoop tijd en in veel gevallen zelfs kosten. Omdat er tegenwoordig veel gebruik gemaakt wordt van deze mogelijkheid, is het ook van belang om de mogelijke kansen te benutten. Euforie.design helpt bedrijven en organisaties dan ook graag bij het benutten van deze kansen.

Het hebben van een website is dus van cruciaal belang. Ook is het erg belangrijk om een goede professionele website te hebben. Nog belangrijker is dat de website goed bij jouw bedrijf of onderneming moet passen. Euforie.design helpt ondernemingen dan ook graag om dit voor elkaar te krijgen! Euforie.design zorgt ervoor dat jouw website goed bij de organisatie past! Hierbij komt dus bedrijfsidentiteit en imago kijken. Deze twee hebben erg met elkaar te maken en jij als ondernemer hebt daar invloed op. Samen met euforie.design is het mogelijk om dit voor elkaar te krijgen!

Euforie.design kan veel voor jouw onderneming betekenen!

Een goede website, een goede vindbaarheid, een bijpassende website…allemaal zaken die erg van belang zijn voor een goede online aanwezigheid. Het is dan ook zeker te begrijpen, dat jij als drukke ondernemer daar niet alle tijd voor hebt. Daarom kan euforie.design deze zorg uit handen nemen! Neem dus snel contact op om te kijken hoe jouw website, jouw onderneming het beste online kan presenteren! Bepaal jouw bedrijfsimago zelf!

Online marketing bureau

Online marketing is een bekend begrip geworden de afgelopen jaren. Dit is niet zo gek want bijna elk bedrijf heeft het nodig, je moet immers meegaan in de tijd. Als je dit niet doen dan zul je veel klanten mislopen. Er zijn veel online marketing bureau te vinden, deze kunnen je perfect helpen bij het vermarkten van jouw product. Er zijn verschillende diensten die de meeste online marketing bureaus aanbieden. Hieronder zullen een aantal van deze diensten worden besproken zodat jij op de hoogte bent van wat een online marketing bureau doet. Veel succes bij het lezen van dit artikel.

De verschillende diensten van een online marketing bureau

Als eerste doen veel online marketing bureaus aan SEO. Dit staat voor search engine optimization. Search engine optimization zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter wordt gevonden in Google. Dit is van essentieel belang. Je kan een hele mooie website hebben maar als deze niet wordt gevonden dan heb je er niks aan. je moet dus bezoekers hebben. verder bieden veel online marketing bureaus google ads aan. met google ads kan je jouw product of dienst vermarkten door middel van gerichte advertenties. Deze gerichte advertenties zijn super zinvol. Dit zijn de bekende advertenties aan de zijkant van Google, ook shopping is een onderdeel van Google ads.

Linkbuilden

Linkbuilden helpt enorm goed bij het behalen van een hogere positie in Google

Een betere positie krijgen in Google? Linkbuilden helpt hier enorm goed bij. Echter, dit dient wel met kennis en precisie te worden gedaan. Dit is dus helaas niet zomaar een kwestie van even wat links inkopen. De gekochte links moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Wanneer deze hier niet aan voldoen kunnen ze een negatief effect hebben. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Let dus goed op of de websites geschikt zijn om links op te kopen. Websites met heel veel uitgaande links bijvoorbeeld hebben vaak een negatief effect. Voorkom ten alle tijden dat er onzorgvuldig te werk wordt gedaan.

Linkbuilden

Kies voor professioneel werk

Linkbuilden dient met oog voor detail te worden gedaan. Dit is niet enkel een kwestie van zelf goed opletten. Laat dit bij voorkeur over aan een expert op dit gebied. Deze weet welke links goed zijn en welke niet. Ga enkel en alleen voor het kopen van links op hoogwaardige kwaliteit websites. Des te minder externe uitgaande links een website heeft, des te beter. Let dus goed op bij het kopen van links. Niemand zit te wachten om lager in de zoekresultaten te komen of een complete ban op te lopen.

Linkbuilden

Magazijnbeheer software

Magazijnbeheer software

Optiply is expert in het op orde krijgen van magazijnbeheer software. De hoeveelheid inkoop is vaak niet helemaal juist en dat zorgt voor chaos, overvoorraad en tekorten. Geen enkel bedrijf wil dit en het liefst zou je een precieze schatting hebben, waardoor je nooit met teveel of te weinig bent opgezadeld. De gevolgen van een overvoorraad of een tekort zijn niet erg prettig voor je bedrijf en dit kan je eenvoudig voorkomen door een bedrijf in te schakelen wat zorgt voor het juiste voorraadbeheer. Optiply helpt bedrijven verder met het voorraadbeheer en zorgt dat de inkoop altijd op orde is.

Hoe kom je tot de juiste inkoop?

Door de verkopen te analyseren krijgt Optiply een goed en realistisch beeld van de verkoop. Zodra deze cijfers binnen zijn, wordt een schatting gemaakt en kan uiteindelijk de juiste voorraad worden bepaald. Een overschot of een tekort is dan gelijk verleden tijd. Dit kan een enorme opluchting zijn voor een bedrijf dat al jarenlang kampt met problemen wat betreft de inkoop. Een goed functionerend inkoopbeheer is dan ook noodzakelijk voor een bedrijf. Bovendien levert een goed inkoopbeheer veel voordelen op. Niet alleen heb je orde in de chaos, je bespaart ook geld en tijd. De tijd die je overhoudt kan je besteden aan andere dingen, zoals bijvoorbeeld innovatieve projecten die het bedrijf stimuleren of je kan besluiten een idee uit te werken wat zich al lange tijd in je hoofd afspeelt. Je kan dus uren besparen wanneer je besluit Optiply je voorraadbeheer op te laten lossen. Ook bespaar je geld doordat je geen overschot meer hebt en je precies over de voorraad zal beschikken die je nodig hebt. Dit zorgt voor ontzettend veel voordeel.


Weten waar je aan toe bent

Getallen zeggen in dit geval meer dan gevoel. Middels feiten kan Optiply precies bepalen hoe groot de voorraad moet zijn. Veel webshops en groothandels hebben al van de diensten van Optiply gebruik gemaakt en hebben er veel aan gehad. In alle gevallen is het voorraadbeheer sterk verbeterd en functioneert het bedrijf daardoor veel beter. Optiply is dan ook een goede optie als je orde wilt scheppen in de chaos. Het is zeker de moeite waard om je te verdiepen in de mogelijkheden die een bedrijf als Optiply je kan bieden. Wil je dat je bedrijf beter functioneert en dat je voorraad altijd klopt en op orde is? Kies dan voor Optiply.

microsoft office 2019

Windows 10 kopen doe je online

Op het moment dat je Windows 10 wilt gaan kopen kan echt wijsheid zijn om dit online te doen. Windows 10 aanbieding is het beste via onlinekeys.nl, hier kan je namelijk bepaalde producten online kopen. Online kopen heeft zoveel verschillende voordelen, wanneer je dit niet zou doen zou je namelijk helemaal naar de winkel toe moeten. Dit is vervelend, want als je dit niet doet kost het je namelijk veel meer moeite. Denk hier maar is overna, je wilt natuurlijk niet dat je helemaal naar de winkel toe hoeft te gaan, tegenwoordig hoeft dat helemaal niet meer.

Picture of a Number 10 on a frosty glass

Key

Nu krijg je een key, met deze key kun je je aankoop eigenlijk bevestigen. Je krijgt dus geen DVD of CD meer zoals dit jaren wel zo is geweest, je koopt het e hebt het dus meteen, dit is fantastisch want zo kan je nou eenmaal veel sneller te werk gaan. Ook krijg je het voor elkaar om minder tijd kwijt te zijn, je hoeft namelijk niet meteen naar de winkel toe maar kan het online doen. Ook kun je er voor zorgen dat je het online kan doen, eerst was dit absoluut niet het geval. Je kan het ook de gehele nacht door doen, dus 24 uur per dag en zeven dagen in de week, zo hoef je niet te wachten totdat het 09:00 uur is of juist te balen wanneer het later dan 17.00 is.

Alles over content marketing

Wat is content marketing?

Contentmarketing is een begrip dat je hoogstwaarschijnlijk vaker bent tegengekomen. Het wordt op veel verschillende manieren geïnterpreteerd en toegepast.  Dit maakt het lastig om een eenduidige definitie aan het woord toe te kennen. Het Amerikaanse Content Marketing Institute heeft er de volgende definitie aangegeven:

‘’Content marketing is a marketing technique of creating and distributing relevant and valuable content to attract, acquire, and engage a clearly defined and understood target audience – with the objective of driving profitable customer action.’’

Je zou het ook kunnen omschrijven als: marketing door middel van content. Maar ook content blijft een containerbegrip, onder content vallen namelijk ook weer verschillende mediums, zoals: online, print, linkbuilding, broadcasting, face to face etc.

Hoe pas je het toe?

Een voordeel van content marketing is dat het door elk bedrijf makkelijk toe te passen valt. Je hebt er namelijk geen groot budget voor nodig, iedereen kan het! En met behulp van de onderstaande tips, creëer jij in een mum van tijd de beste content:

  1. Wees persoonlijk en richt je content op een individu. Probeer je in te leven in je klant  en de content zo persoonlijk mogelijk te schrijven.  
  2. Breng de ‘’buyers journey’’ van je klant in kaart. De ”buyers journey” is een proces met alle fases die een klant doorloopt bij het aanschaffen van een product of dienst. Er zijn verschillende fases in het aankoopproces en afhankelijk van in welke fase je klant zich bevindt, schrijf jij je content. Wanneer de klant zich in de awareness fase bevindt, is het bijvoorbeeld belangrijk om informatieve content met de klant te delen.
  3. Breng je doelgroep in kaart om zo het juiste medium te gebruiken. Bestaat jouw doelgroep voornamelijk uit 50-plussers? Dan is het bijvoorbeeld nuttiger om je te focussen op de content die je klant te zien krijgt via zoekmachines, in plaats van te focussen op het verspreiden van content via Instagram.
windows vps hosting

Hosting Nederland kiezen

Als je een website wilt lanceren, dan is het natuurlijk belangrijk dat je in zee gaat met een goede hosting bedrijf. Hierbij is het dus belangrijk dat je echt aandacht hieraan schenkt. Op het internet kun je diverse mogelijkheden vinden. Het is goed om te kijken naar een hostingbedrijf dat in Nederland zit en die ook daadwerkelijk hosting kan aanbieden vanuit Nederland. Je wilt natuurlijk niet dat de website wordt gehost vanuit Amerika. Dit zorgt voor vertraging in de server response en dit wil je natuurlijk altijd voorkomen. Snelheid wordt namelijk steeds belangrijk voor Google maar ook voor mensen en daarom is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van een server in Nederland.

futuristic photo supercomputer in the data centerfuturistic photo supercomputer in the data center

Wordt snelheid echt belangrijker?

Jazeker, Google vindt snelheid enorm belangrijk. Daarnaast vinden mensen het ook belangrijk, want als ze te lang moeten wachten zorgt het voor een grotere bounce-rate en dit wil je natuurlijk voorkomen. Om deze reden wordt er steeds vaker gekeken naar hosting Nederland. Hierbij weet je zeker dat de server in het land waar je website ook draait bevindt. Dit is zeker aan te raden en mocht je hierbij advies willen, dan kun je altijd contact opnemen met een specialist op het gebied van server. Hierbij is het goed om te benadrukken dat je de snelste oplossing wilt voor jouw website. Mocht je hierbij advies willen, dan zullen ze jou altijd helpen. Hierbij is het wel goed om jouw budget te vermelden voordat je aan een extreem duur pakket zit verbonden.

https://www.sirrus.nl/

https://www.sirrus.nl/ voor een veilige internet beleving

Ben jij al bekend met Sirrus? Dit is online bedrijf dat samenwerkt met Office 365 en Windows 365. Zij helpen jou door middel van hand-in-hand trajecten efficiënt naar de Cloud. De Cloud is een middel dat jouw projecten kan opslaan en is compleet veilig tegen cybercriminaliteit. Daarbij is het zeer overzichtelijk, zodat je zo min mogelijk fouten maken kan. Sirrus maakt het waar cybercriminaliteit te voorkomen door de app steeds up-to-date te houden. Zij zorgen ervoor dat jij gewoon jouw werk kan doen en niet hoeft te letten op de dingen eromheen. Dankzij https://www.sirrus.nl/is de Cloud binnen handbereik. Gebruikersgemak, veiligheid én flexibiliteit staan bij Sirrus voorop.

Meer aan Sirrus

Behalve de Cloud, heb je nog veel meer aan Sirrus. Ze werken samen met Office 365 en Microsoft 365, waardoor ze van alles op de hoogte zijn en jou verder kunnen helpen. Het kan zo zijn dat het internet jou niet zo ligt. Niet iedereen heeft daar aanleg voor, toch is het onhandig in een tijd als dit. Daarom is Sirrus bereid jouw lessen te geven over de mogelijkheden van Windows- en Office 365. In principe zijn ze hetzelfde, maar Windows 365 beschikt ook nog eens over Windows 10. Wil je graag meer informatie? Bezoek https://www.sirrus.nl/ en neem contact met ze op.

server

Icecast Streaming Server Per Luisteraar

Wil jij je eigen video’s of muziek op het web uitzenden? Of wil je audio- en videostreams van anderen ontvangen? Dan is de Icecast Streaming Server Per Luisteraar de oplossing. Door deze server wordt het uitzenden en ontvangen van bestanden (zowel audio en video) een stuk makkelijker. Bij IDFNV wordt er hoge kwaliteit streaming aangeboden voor een zeer scherpe prijs. Een groot voordeel van de streaming server is dat je nu video’s en audio kunt streamen zonder dat je deze bestanden hoeft te downloaden van tevoren. Dit is dus de ideale oplossing voor als je internet niet het snelste netwerk is en vaak moet wachten op langzame downloads.

Positieve effecten

Door de server kun je allerlei andere mensen op de wereld laten genieten van jouw audio of video streams in hoge kwaliteit. De stream pakketten van IDFNV hebben een bereik van minimaal 15 tot ongeveer een maximum van 1000 luisteraars. Een groot voordeel van het Icecast Streaming Server per Luisteraar is dat het goed samenwerkt met andere welbekende mediaspelers. Hierbij kun je denken aan Web browser, VLC, Windows Media Player, iTunes, Quick Time en meer. De Icecast servers zijn elk uur van de dag online en daardoor altijd bereikbaar.

WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nl helpt je met het opzetten van je WordPress website

WPhandleiding.nl biedt je ondersteuning aan de hand van handleidingen. WordPress in momenteel een van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Aan de hand van je eigen wensen kan je je website inrichten hoe jij dat wilt. Hierbij heb je, afhankelijk van thema’s en plugins, geen technische kennis voor nodig. Dit maakt WordPress zo’n krachtig en veel gebruikte systeem. Alleen wat moet je doen wanneer je nog niet eerder met WordPress gewerkt hebt? Aan de hand van handleidingen wordt je stap voor stap meegenomen in de realisatie van je eigen website.

Zelfstandig

WPhandleiding.nl neemt je mee

Het maken van een WordPress website hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan het thema, de bijbehorende plugins, eventuele extra plugins en natuurlijk de content. Wanneer je al een idee hebt hoe je je website eruit wilt laten zien dan kan je dat als leidraad gebruiken. De handleidingen nemen je stap voor stap mee in het proces om je website in te richten. Hierbij krijg je uitleg over de interface van WordPress. Dit maakt het navigeren binnen het CMS een stuk makkelijker. Zeker wanneer je WordPress nog niet eerder hebt gebracht, dan kan het er imponerend uitzien.

Thema

Aan de hand van je eigen informatie behoefte kan je kiezen uit verschillende handleidingen. Deze variëren van het installeren van WordPress zelf, het uitleggen van alle WordPress onderdelen tot het optimaliseren van de website. Je wilt tenslotte een website die snel geladen wordt op een desktop, tablet en smartphone. Door middel van tips en tricks kan je meer uit je website halen en hem optimaliseren voor Google. Dit zal resulteren dat je beter gevonden zal worden in de zoekmachine.

Krijg updates

WordPress is een CMS wat niet stil zit. Je zal ook zien dat er soms een update uitgebracht wordt. Bij versie 5.0 werd er een nieuwe tekstverwerker geïntroduceerd genaamd Gutenberg. Door het veranderde lay-out moesten veel gebruikers wennen. De handleidingen van WPhandleiding.nl blijven up to date, zodat je altijd gebruik kan maken van je website.